Accountant in Vlijmen nodig?

Wanneer je een eigen bedrijf hebt, is het belangrijk dat je de administratie en boekhouding goed bijhoudt. Kleine foutjes kunnen vaak voor een hoop ellende zorgen. Online Accountants MKB is een landelijk netwerk met accountants, boekhouders en adviseurs. Hierdoor is het voor jou als ondernemer makkelijk om een geschikte accountant in de omgeving te vinden. Wij kunnen je bijstaan bij het doen van de administratie, maar je kunt ook bij ons terecht voor het controleren van jaarrekeningen, het doen van belastingaangifte en online boekhouden. Zoek je dus een accountant in Vlijmen, dan helpen wij je graag verder. Naast Vlijmen, werken wij ook in omliggende plaatsen als Cromvoirt, Drunen, Elshout, Den Bosch en Nieuwkuijk.

Persoonlijke benadering bij ons accountantskantoor in Vlijmen

Accountants hebben vaak het imago onpersoonlijk en slecht bereikbaar te zijn. Bij OAMKB Vlijmen pakken wij het echter heel anders aan. Wij streven naar een open werkwijze, waarin jij als ondernemer altijd inzicht hebt in de laatste cijfers. Dit doen wij door gebruik te maken van online boekhouden. Hierdoor kun je zelf op elk moment de cijfers raadplegen jij zelf kunt bepalen wanneer er moet worden ingegrepen. Daarnaast kun je ons accountantskantoor in Vlijmen bereiken via Skype of e-mail. Uiteraard is het ook altijd mogelijk om een persoonlijke afspraak te maken.

Boekhouder of accountant in Vlijmen?

Soms is het lastig te bepalen of je een accountant of boekhouder nodig hebt. Wij vertellen je daarom graag meer over beide diensten. Kort gezegd heeft een boekhouder net iets minder bevoegdheden dan een accountant. Accountants mogen jaarrekeningen controleren en hierover verklaringen afgeven. Al onze accountants hebben daarnaast een specifieke opleiding gevolgd. Een boekhouder houdt voornamelijk de inkomsten en uitgaven van een onderneming bij en doet bijvoorbeeld je belastingaangifte. In ons accountantskantoor in Vlijmen kun je terecht bij zowel een boekhouder als een accountant.