Persoonlijke oplossingen

Bij OAMKB denken wij in oplossingen. Wij vormen samen met onze medewerkers een proactieve organisatie die er samen met jou achter wil komen welke opties het beste bij jouw bedrijf passen. Wij bieden oplossingen voor:

Wij werken ook samen met HBO Juristen voor juridische ondersteuning die je mogelijk nodig zult hebben voor je onderneming. Zo krijg je alleen het beste advies voor je bedrijf in Den Bosch - Vlijmen en omgeving.

Als je alles aan ons accountantskantoor in Den Bosch - Vlijmen overlaat kunnen wij je de extra kosten van een boekhouder besparen. Bij OAMKB hebben wij onze eigen accountants, adviseurs, fiscalisten en administrateurs, dus als je een keer belastingadvies nodig hebt, kun je ook bij ons terecht. Alles is mogelijk. Wij willen al je administratieve wensen uit laten komen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk een boekhoudpakket bij ons af te nemen dat je zelf kunt bijhouden. Je kunt het natuurlijk ook door ons laten doen. Dat is geen probleem.

Als accountantskantoor leveren wij alleen diensten die kwalitatief van hoog niveau zijn en die altijd bereikbaar zijn. Je krijgt ook een persoonlijke online adviseur met wie je altijd contact op kunt nemen door te bellen, te mailen of via de chat. We kunnen ook via Skype of Google Hangout afspreken, zodat je zowel reiskosten als tijd bespaart. Verder zullen we ervoor zorgen dat je boekhouding inzichtelijk is, zodat je er gelijk achter kunt komen waar je kunt besparen en hoe je deze informatie effectief kunt gebruiken.

Nieuwsgierig naar wat online accountancy voor jouw bedrijf kan betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte aan of probeer het uit.